Dak-, gevel- & terreinreiniging

Is uw dak, gevel of terrein nodig toe aan een opfrisbeurt? Bijvoorbeeld doordat er door de jaren heen steeds meer vuil is opgehoopt? Ook daar kan Verhoek Hygienic u bij helpen! Lees hieronder wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Dak-, gevel- & terreinreiniging - Verhoek Hygienic

Wat wij voor u kunnen betekenen


Dakreiniging

Verhoek Hygienic is gespecialiseerd in diverse methodes om daken te reinigen. Er kan worden gekozen voor het reinigen waarbij wordt gebruikgemaakt van de unieke schuimmethode van Verhoek Hygienic, de stoomtechniek of de heetwatertechniek (ook wel bekend als hogedrukreiniging). De keuze tussen deze methodes is afhankelijk van uw voorkeuren, uw wensen én de situatie. 

Reactieve dakreiniging - Dakreiniging - Verhoek Hygienic
Reactieve dakreiniging
Reactieve dakreiniging
Dakreiniging met stoom - Dakreiniging - Verhoek Hygienic
Dakreiniging met stoom
Dakreiniging met stoom

Gevelreiniging

Gevelreiniging is een specialistische klus die voor uzelf vaak lastig uit te voeren is. Dit heeft te maken met de middelen die worden gebruikt, de werkwijze die wordt gehanteerd en de grote hoogtes waarop deze werkzaamheden vaak moeten worden uitgevoerd. Verhoek Hygienic is gespecialiseerd in deze klus. Wij helpen u graag met onze vakkennis!


Terreinreiniging

Een grondige reiniging van een terrein is een vorm van duurzaam onderhoud. Dit is zeker noodzakelijk. Ieder terrein zal immers vervuilen onder invloed van weersinvloeden in combinatie met luchtvervuiling. Verhoek Hygienic is gespecialiseerd in terreinreiniging. Maak daarom gebruik van onze ervaring en vakkennis op dit gebied. Onze experts helpen u graag met hun vakkennis.


Hygiënisch wonen en werken, van dak tot kruipruimte.

Contact Heeft u een vraag?

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
arrows-right facebook instagram linkedin whatsapp