Verhoek Hygienic

Dak-, gevel- & terreinreiniging

Dak-, gevel- & terreinreiniging

Verhoek Hygienic is gespecialiseerd in dak-, gevel- & terreinreiniging. Wij werken voornamelijk met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, mede omdat deze geen nadelige gevolgen hebben voor het milieu. Door het oppervlak van uw dak, gevel, terrein of ander object te reinigen met milieuvriendelijke middelen behoudt het zijn oorspronkelijke kleur en structuur en wordt het niet aangetast door agressieve middelen. Wij zetten onze ervaring en kennis graag in om goede dienstverlening te leveren en tevreden klanten te krijgen.

Gratis proberen? Dat kan!

Rieten dak

Om uw rieten dak in topvorm te houden is het belangrijk om periodiek onderhoud te plegen. Verhoek Hygienic kan deze periodieke onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren door middel van een jaarlijkse reiniging. Vervolgens passen wij een behandeling toe ter preventie van algen en mos. Op deze manier investeert u niet alleen in een gezonde structuur van het  rieten dak, maar behoudt het rieten dak ook seizoen na seizoen zijn unieke uitstraling. Vraag direct meer informatie aan om uw rieten dak in goede staat te houden.

Het reinigen van algen en impregneren van uw rieten dak doen wij uitsluitend in overleg met de rietdekker!

Zo voorkomen we misverstanden of dubbelwerk. En dat is uiteraard in uw belang,

Pannendak

Na verloop van tijd kan een pannendak een groene waas krijgen. Er hechten zich algen en mossen en na een paar regenbuien ziet u de groene vlek duidelijk verspreiden over het dak. Om een pannendak zijn authentieke kleur en uitstraling te laten houden gebruikt Verhoek Hygienic milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Alleen in uiterst zeldzame en onoverkomelijke situaties grijpen wij – in overleg met u – naar chemische reinigingsmiddelen.

Elk soort pannendak kan door ons behandeld en/of gereinigd worden tegen algen en mossen; zowel een plat dak als een hellend dak. In de meeste gevallen is alleen impregneren al voldoende. Het dak is dan na één jaar weer voor 90% schoon. Bij extreem vervuilde daken spuiten wij het dak eerst af om het grove vuil te verwijderen, om het daarna preventief te impregneren.

Vraag ons vrijblijvend naar meer informatie of een offerte voor uw dak. Een medewerker van ons team helpt u graag bij alle vragen die u heeft over het reinigen en onderhouden van pannendaken.

Terreinreiniging

Door lange perioden met vochtig weer wordt een uitstekend klimaat gecreëerd voor de ontwikkeling van algen en mossen op bedrijventerreinen. Verhoek Hygienic heeft echter de perfecte oplossing om algen- en mosvorming tegen te gaan. Door reiniging en een aantal behandelingen met milieuvriendelijke middelen ligt uw terrein er weer snel als vanouds bij. Uw bedrijfspand, uw reclamebord en de fleurige beplanting zorgen voor een uitnodigende sfeer, maar een goed onderhouden bedrijventerrein zorgt voor een professionele uitstraling en hiermee trekt u meer klanten. Laat Verhoek Hygienic uw terrein onderhouden en vraag direct informatie aan. Ons deskundig team staat voor u klaar.

Bestrating, steiger, vlonder of gevel reinigen

Zowel houten steigers en vlonders als bestrating en gevels trekken algen en mossen aan. Een vochtige omgeving met weinig of helemaal geen zon werken dit verder in de hand. Dit kan niet alleen voor minder sierlijke, maar ook voor gevaarlijke omstandigheden zorgen. Een steiger met mosvorming kan namelijk erg glad zijn en een ongeluk zit zo in een klein hoekje. Ook is het niet alleen op de steiger waar het gevaarlijk kan worden. Bestratingen en vlonders worden ook glad en smerig. Dit vuil loop je ook weer mee naar binnen. Dit wilt u liever voorkomen en dus schakelt u een professional in. Bij het reinigen van houten of stenen oppervlakken kan Verhoek Hygienic u van dienst zijn. Door jarenlange ervaring is alle expertise aanwezig bij ons team om uw bestrating, gevel, steiger of vlonder weer in originele staat terug te brengen. Zo kunt u er weer een seizoen tegenaan.

Vraag een gratis proefvlak aan!

Ben je benieuwd naar het resultaat? Probeer het gewoon gratis. Vul direct onderstaand formulier even in!