Verhoek Hygienic

Plaagdierbestrijding en -preventie voor bedrijven

Plaagdierbestrijding en -preventie voor bedrijven

Helaas zijn veel plaagdieren vooral ’s nachts actief, waardoor u pas (te) laat in het proces constateert dat uw bedrijfspand een serieus plaagdierprobleem heeft. Zo kan het gebeuren dat iets wat heel klein begon zich uiteindelijk tot een plaag ontwikkeld heeft. Tijd om in te grijpen.

Dus heeft uw hotel, kantoor, opslagruimte of kelder last van ongedierte of ziet u mogelijke sporen van ongedierte? Aarzel dan niet en schakel direct de ervaring en vakkundigheid van Verhoek Hygienic in om u te helpen bij de bestrijding van ongedierte in uw pand. Wij staan binnen 24 uur voor u klaar en wij helpen u bij zowel de bestrijding als de preventie van ongedierte.

Zo kunt u zich weer gerust – zonder afleiding door ongedierte – richten op de kern van uw bedrijfsactiviteiten.

Plaagdierpreventie

Onder plaagdieren verstaan we alle soorten dieren die mogelijk een gevaar of gezondheidsrisico voor de (werk)omgeving vormen. Regelmatig voorkomende plaagdierproblemen op bedrijfslocaties zijn onder andere:

  • Muizen
  • Vliegen
  • Kakkerlakken
  • Houtworm
  • Ratten

Om preventief op te treden tegen plaagdieren is het van belang om u bewust te zijn van de karakteristieken van uw werkomgeving. Opslagruimten, accommodaties ten behoeve van overnachtingen en plaatsen waar voedsel bereid wordt, zijn uitnodigende omgevingen voor plaagdieren. De aanwezigheid van voedsel, bepaalde temperaturen en/of vochtigheidsgraad of juist de regelmatige afwezigheid van mensen in de ruimte stimuleren de aanwezigheid van plaagdieren. Laat u daarom door onze jarenlange ervaring en expertise bijstaan om te voorkomen dat ongedierte op uw terrein of in uw pand de overhand krijgt. Zo voorkomt u risico’s die de gezondheid van uw personeel of uw gasten zou kunnen beïnvloeden. En uiteindelijk zorgt u hiermee voor een gedegen bedrijfsvoering.

Plaagdierbestrijding

Verhoek Hygienic herkent de signalen die de aanwezigheid van plaagdieren aantonen. Wij kennen ook het gedrag van verschillende soorten plaagdieren en weten met welke acties het ongedierte efficiënt en effectief bestreden kan worden. Chemische middelen zijn namelijk niet altijd automatisch de beste oplossing voor uw bedrijfsomgeving. Vraag ons daarom om advies en wij strijden samen met u voor een gezonde en ongediertevrije (werk)omgeving voor u, uw klanten en uw medewerkers.