Verhoek Hygienic

Plaagdierbestrijding en -preventie voor particulieren

Plaagdierbestrijding en -preventie voor particulieren

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende inspectie aanvragen?
Bel direct: 038 20 22 668

Waar mensen en dieren leven, zit vaak ongedierte en dus ontkom je niet aan plaagdierbestrijding en plaagdierpreventie. Denk aan de ruimten in uw huis, zoals de kelder of de zolder, uw garage of tuinhuis, de vlonder bij de vijver of de ruimte rond het konijnenhok; het zijn allemaal plekken waar plaagdieren het zich graag comfortabel maken. Neem daarom contact op met Verhoek Hygienic. Wij zijn uw partner bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte en zorgen er samen met u voor dat uw leefomgeving weer gezond wordt of blijft.

Plaagdierpreventie

Om preventief op te kunnen treden tegen ongedierte in en om uw huis of op uw terrein is het van belang om een analyse te maken van de huidige situatie. Plaatsen waar u in de winter weinig komt, zoals het tuinhuis of de plek waar u na de winter uw vissen voert, kunnen de perfecte plek zijn voor muizen of ratten. Zij nestelen zich daar waar het warm is of waar makkelijk eten te halen is. Zo zijn er typische locaties en omstandigheden voor elk soort ongedierte. Verhoek Hygienic heeft de expertise in huis om uw leefsituatie en de mogelijke risico’s die gepaard gaan met de aanwezigheid van ongedierte duidelijk in kaart te brengen. Zodra u weet welke risico’s er zijn en waar ze zich kunnen voordoen, adviseert Verhoek Hygienic u hoe u overlast van ongedierte vanaf nu kunt voorkomen. Door plaagdierpreventie kunt u blijven genieten van een leefomgeving die geen nadelige gevolgen voor u, uw gezin of uw (huis)dieren heeft.

Plaagdierbestrijding

Wij herkennen de sporen die ongedierte achter laat, ook al zijn de betreffende insecten of dieren op dat moment zelf niet zichtbaar meer aanwezig. Door te herleiden wat de oorzaak van de overlast is, kunnen wij een concreet actieplan ten behoeve van plaagdierbestrijding met u afstemmen. Zo kan Verhoek Hygienic de bestrijding van het ongedierte verzorgen en nemen we samen met u door wat u kunt doen om het ongedierte daarna te voorkomen. Twijfelt u vooral niet wanneer zich een situatie voordoet, waarbij u onze ervaring met ongediertebestrijding en vakkundigheid goed kunt gebruiken. Wij staan binnen 24 uur voor u klaar en zijn niet tevreden tot de overlast verdwenen is.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende inspectie aanvragen?
Bel direct: 038 20 22 668