Het verhaal achter Verhoek Hygienic

Hoe het familiebedrijf begon

Het begon allemaal in 1860 met de boerderij van Steven Verhoek. Het Zwarte Water ligt dichtbij de boerderij en is omringd door rietkragen. Zo ontstond het idee om riet te gaan snijden. Dit ging de familie op den duur ook op meerdere plekken in de omgeving doen. Die werkzaamheden werden gecombineerd met de melkveehouderij. Het bedrijf ging van generatie op generatie en de ondernemersgeest groeide mee. Uiteindelijk werden de koeien verkocht en werd het ‘Verhoek Riethandel’ onder leiding van Bart Verhoek en werd er handel gedreven in vele werelddelen.

Over Verhoek Hygienic

De start van Verhoek Hygienic

Inmiddels is Kasper Verhoek, zoon van Bart Verhoek, de 6e generatie binnen het bedrijf. Van kinds af aan was hij er te vinden en heeft hij veel geleerd van zijn vader en opa. Kasper heeft altijd actief meegewerkt en begon samen met zijn vader met de algenreiniging van rieten daken. Maar daar bleef het niet bij. Er kwamen steeds meer vragen over houtwormbestrijding. En dat was het begin van ‘Verhoek Hygienic’. Een nieuw bedrijf onder leiding van Kasper Verhoek.

Specialisatie in plaagdierbeheersing

Waar riet is zijn ook plaagdieren. Zo hebben de plaagdieren altijd al een rol gespeeld binnen de familie Verhoek. Maar ook Kaspers opa, van zijn moeders kant, heeft een bedrijf gehad in plaagdierbeheersing. Naast de vele kennis vanuit beide kanten van de familie heeft Kasper diverse opleidingen en cursussen gevolgd, om zich optimaal te specialiseren in het vak. De kennis vanuit de schoolbanken wordt gecombineerd met een ‘gezond boerenverstand’ en een hart voor het vak.

Samenwerken met de klant

"Wij zeggen altijd: ‘plaagdierbeheersing doen we samen’. Verhoek Hygienic begint altijd bij het begin. Waar gaat het mis? Een probleem wordt bij de kern aangepakt en zo voorkom je erger. Ook voorkomen we problemen liever door goede tips te geven, omdat de meeste plaagdieren een functie in het ecosysteem hebben. Wij vinden dat we als bedrijf de verantwoording hebben om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Als het niet anders kan dan zullen we moeten gaan bestrijden. Maar ‘Verhoek Hygienic’ werkt altijd samen met de klant aan het totaalplaatje om problemen te voorkomen en waar nodig aan te pakken", aldus Kasper.

Een totaal hygiënepakket

Inmiddels is het bedrijf met de houtwormbestrijding actief in geheel Nederland en met de overige diensten als: dak-, gevel-, en terreinreiniging en plaagdierbeheersing in de regio Midden Nederland. De werkplekken zijn enorm uiteenlopend. Van kerken tot boerderijen en van studentenhuizen tot restaurants. "Niets is ons teveel en we zijn enorm gedreven om uw probleem op te lossen. Soms hebben we huilende mensen voor ons als het om plaagdieren gaat. Zo’n probleem kan erg ver gaan en helemaal als er kinderen in het spel zijn. Een huis moet een veilige omgeving zijn. Wanneer wij zo’n probleem hebben opgelost gaan wij met een dankbaar en voldaan gevoel weer naar huis. Daar zijn we voor, het voorkomen en oplossen van hygiëneproblemen."

Geen wesp meer te vinden!

Diensten Wat kunnen wij voor u betekenen?

Particuliere ongediertebestrijding - Verhoek Hygienic
Particuliere ongediertebestrijding
Particuliere ongediertebestrijding
Zakelijke ongediertebestrijding - Verhoek Hygienic
Zakelijke ongediertebestrijding
Zakelijke ongediertebestrijding
Houtverduurzaming - Verhoek Hygienic
Houtverduurzaming
Houtverduurzaming
Dak-, gevel- & terreinreiniging - Verhoek Hygienic
Dak-, gevel- & terreinreiniging
Dak-, gevel- & terreinreiniging
Hygiënisch wonen en werken, van dak tot kruipruimte.

Contact Heeft u een vraag?

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
arrows-right facebook instagram linkedin whatsapp