Wespenbestrijding

Een wespennest dat volgroeid is kan uit wel 5.000 wespen bestaan. Wespen worden aan het einde van de zomer agressief, wat gevaarlijke situaties kan opleveren als je bij een wespennest in de buurt komt. Het is daarom van belang om tijdig een wespenbestrijding te laten uitvoeren. 

Wespenbestrijding - Particuliere ongediertebestrijding - Verhoek Hygienic

Wespenbestrijding

Een wespennest dat volgroeid is kan uit wel 5.000 wespen bestaan. Wespen worden aan het einde van de zomer agressief, wat gevaarlijke situaties kan opleveren als je bij een wespennest in de buurt komt.

Wespen maken hun nest vaak op moeilijk bereikbare plekken om het zo goed mogelijk te beschermen. Dit zijn vaak plekken zoals in een huis of schuur, in de grond, in een spouwmuur of in een dakrand of vliering. In deze blog gaan wij in op hoe je een wespennest kunt herkennen.

Het is van groot belang om een wespennest zoveel mogelijk met rust te laten. Zodra wespen zich enigszins bedreigd voelen, zullen ze met meerdere wespen tegelijk gaan steken. In tegenstelling tot een bij die slechts één keer kan steken, kan een wesp dit meerdere keren. Een wespenbestrijding, of eigenlijk een wespennestbestrijding, dient altijd met grote zorgvuldigheid uitgevoerd te worden met de juiste (persoonlijke) bescherming.

Wesp, bij of hommel?

De professionals bij Verhoek Hygienic kunnen vaststellen of het gaat om wespen, bijen of hommels. In het geval van wespen kan er een wespenbestrijding worden uitgevoerd, maar in het geval van bijen en hommels mogen wij geen bestrijding uitvoeren. Als imker zijnde kunnen wij wel de nesten voor je verplaatsen of advies geven over andere mogelijkheden.

Wat wij voor u kunnen betekenen


Gewone wesp - Wespenbestrijding - Verhoek Hygienic
Gewone wesp
Gewone wesp
Duitse wesp - Wespenbestrijding - Verhoek Hygienic
Duitse wesp
Duitse wesp
Franse veldwesp - Wespenbestrijding - Verhoek Hygienic
Franse veldwesp
Franse veldwesp
Europese hoornaar - Wespenbestrijding - Verhoek Hygienic
Europese hoornaar
Europese hoornaar
Aziatische hoornaar - Wespenbestrijding - Verhoek Hygienic
Aziatische hoornaar
Aziatische hoornaar
Netjes en snel voor een nette prijs

Nieuws & blogs Wij delen graag onze kennis

Hygiënisch wonen en werken, van dak tot kruipruimte.

Contact Heeft u een vraag?

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
arrows-right facebook instagram linkedin whatsapp