Verhoek Hygienic

TIPS: Munt voorkomt muizen

TIPS: Munt voorkomt muizen

Muizen kunnen veel schade voor uw gezondheid als voor uw woning of bedrijf veroorzaken. Maar hoe kunt u dit het beste zelf voorkomen? Hierover hebben wij al een aantal tips eerder weergegeven in onze andere blogs. Maar daarnaast is er ook een andere eenvoudige oplossing om muizen tegen te gaan. Namelijk het gebruik van munt! Onderzoek naar gedaan en bewezen door Verhoek Hygienic.

Hekel aan munt

De herfst is er weer en daarom is de kans groot dat u overlast heeft van muizen. Om dit tegen te gaan geven wij u graag een aantal tips over het gebruik van munt! Munt is namelijk een ideaal middel om overlast van muizen te voorkomen. Muizen hebben namelijk een hekel aan munt. De geur van munt is dusdanig sterk voor muizen, waardoor zij een rechtsomkeert maken en er een grote kans is dat zij de woning zullen verlaten.

Gebruik van munt

Wat is de beste manier om munt te gebruiken? Wij raden aan om gebruikte zakjes muntthee te plaatsen op plekken waar u muizenkeutels ziet of waar u andere signalen van muizen heeft zien voorkomen. Indien u geen gebruiken zakjes heeft, zou u een nieuwe kunnen gebruiken en deze vochtig maken. Ook zou u eventueel gebruik kunnen maken van een muntplant. Hierbij geven wij het advies om een paar verse takjes van de muntplant op de desbetreffende plekken te plaatsen.

Contact

Heeft u ondanks het gebruik van munt toch nog overlast van muizen? Of heeft u andere tips of vragen? Neem dan contact op zodat wij u verder kunnen helpen met eventuele maatregelen! Bel met 038 202 26 68 of stuur een e-mail naar info@hygienic.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.