Verhoek Hygienic

Waarom Verhoek Hygienic?

Waarom Verhoek Hygienic?

Verhoek Hygienic is een bedrijf met een missie: zo duurzaam mogelijk uitvoeren van dak-, gevel- en terreinreiniging, ongedierte & houtworm bestrijding. Vanuit deze denkwijze is Verhoek Hygienic ontstaan. Wij zagen hoe er in deze branche te weinig over dit steeds belangrijker wordende thema werd nagedacht. Daarop bedachten wij een concept waarbij zo min mogelijk (synthetische) gifstoffen en reinigingsmiddelen worden gebruikt. Inmiddels is het concept van Verhoek Hygienic een groot succes gebleken: steeds meer mensen kiezen voor de duurzame oplossing waarvoor Verhoek Hygienic garant staat.

Ongediertebestrijding in de praktijk

Nog steeds gebruiken veel bedrijven synthetische gifstoffen bij het bestrijden van ongedierte. Niet bij Verhoek Hygienic. Wij zijn ervan overtuigd dat in de meeste gevallen hygiëne en preventie al genoeg kunnen zijn.

Wanneer gif wordt ingezet tegen bijvoorbeeld muizen, dan is het risico van het gebruik van gifstoffen dat er onverhoopt doorvergiftiging kan plaatsvinden: want wat te denken van roofvogels die deze muizen opeten? In no time ontstaat er zo een kettingreactie waar u en uw omgeving veel hinder van kunnen ervaren.

Door in de eerste plaats in te zetten op hygiëne en preventie kunnen we veel problemen voor zijn. In het geval van muizen kunnen we bijvoorbeeld ook de toegang afsluiten door gaten goed te dichten. En eventuele voedingsbronnen wegnemen door goed schoon te maken. Indien nodig kunnen we nog klemmen zitten.

Roofclean (Bio)

Ook bij algenpreventie en mosreiniging zien we dat er nog te vaak wordt gebruikgemaakt van giftige producten voor het gewenste resultaat. Dit is beslist niet nodig, omdat er voldoende duurzame alternatieven voorhanden zijn. Zo heeft Verhoek Hygienic een 100% natuurlijk middel voor algenverwijdering (Roofclean Bio) laten ontwikkelen door het internationaal werkende bedrijf Olus Plus B.V. uit Hasselt.

Zo heeft Verhoek Hygienic een 100% natuurlijk middel voor algenverwijdering laten ontwikkelen

Daarnaast werkt Verhoek Hygienic indien nodig met het product Roofclean. Dit reinigingsmiddel heeft als bijzonder duurzame eigenschap dat het biologisch afbreekbaar is. Het resultaat? De originele kleur en structuur van uw bedrijfsterrein, bestrating en dak schitteren weer als nieuw – terwijl het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Al sinds 1988 uw ongediertebestrijdingspartner

Verhoek Hygienic is sinds 1988 uw partner voor het duurzaam bestrijden van ongedierte. Of het nu gaat om muizen of om ratten, om wespen, insecten, houtworm, kakkerlakken of om ander ongedierte. Daarnaast gebruiken we eveneens duurzame middelen voor het reinigen van bedrijfsterreinen, particuliere bestratingen, allerlei soorten daken, industriële omgevingen en alle soorten dierenstallen.

Uw duurzame kwaliteitsgarantie

Naast de focus op duurzame bestrijdings- en reinigingsmiddelen, is het ook te danken aan ons team van gediplomeerde experts dat Verhoek Hygienic zich positief weet te onderscheiden in de markt. Al onze medewerkers zijn namelijk gediplomeerd en volgen regelmatig trainingen en cursussen. Zo voldoen wij altijd aan de laatste regels en richtlijnen en verzekeren wij u te allen tijde van een duurzame kwaliteitsgarantie. Bovendien staan wij binnen 24 uur voor u klaar met professionele deskundigheid en passie voor het vak.