Ongediertebestrijding

Heeft uw hotel, kantoor, opslagruimte of kelder last van ongedierte of ziet u mogelijke sporen van ongedierte? Aarzel dan niet en schakel direct de ervaring en vakkundigheid van Verhoek Hygienic in om u te helpen bij de bestrijding van ongedierte in uw pand. Wij staan binnen 24 uur voor u klaar en wij helpen u bij zowel de bestrijding als de preventie van ongedierte. Zo kunt u zich weer gerust – zonder afleiding door ongedierte – richten op de kern van uw bedrijfsactiviteiten.

Zakelijke ongediertebestrijding - Verhoek Hygienic

Wat wij voor u kunnen betekenen


Muizenbestrijding

Naast de knaagschade die muizen veroorzaken, kunnen ze ook een ernstig gezondheidsrisico vormen. Muizen kunnen onder andere salmonella en het hantavirus veroorzaken door verpreiding via speeksel en uitwerpselen. Het is daarom noodzakelijk om een muizenbestrijding uit te laten voeren ter bescherming van uw klanten, uw medewerkers en uzelf.

Verhoek Hygienic staat voor u klaar met een professionele en discrete benadering voor uw bedrijf. Wij gebruiken effectieve middelen die veilig gebruikt kunnen worden bij kantoren en bedrijfspanden, horecazaken en instellingen zoals scholen en (sport)verenigingen.


Rattenbestrijding

Ratten veroorzaken een hoop schade en overlast. Daarnaast vormen ze een groot gezondheidsrisico doordat ze meerdere ziektes met zich meedragen en deze kunnen overbrengen. Voorbeelden zijn de ziekte van Weil, salmonella en E.coli. Ratten dragen ook andere plaagdieren zoals vlooien, teken en mijten bij zich en ze kunnen zelfs een allergische reactie bezorgen.

Verhoek Hygienic helpt u graag met een discrete en effectieve behandeling waarbij uw rattenprobleem wordt opgelost. 


Wespenbestrijding

Een wespennest dat volgroeid is kan uit wel 5.000 wespen bestaan. Wespen worden (vooral) aan het einde van de zomer agressief, wat gevaarlijke situaties kan opleveren als je bij een wespennest in de buurt komt. Laat daarom tijdig een wespenbestrijding uitvoeren. 


Bedwantsenbestrijding

Bedwantsen zijn kleine parasieten die zich voeden met het bloed van mensen. Hun beten veroorzaken flinke jeuk, wat een bedwantsenplaag zeer ongewenst maakt. Als bedrijf kunt u schade oplopen aan uw imago door klachten van klanten en slechte recensies. Dit kan leiden tot minder inkomsten en eventueel zelfs schadeclaims. Gasten en klanten kunnen ongemak ervaren door bedwantsen en lopen zelfs het risico om ze te verspreiden en mee naar huis te nemen.

Verhoek Hygienic kan een bedwantsenplaag op een vlotte en effectieve manier bestrijden waarbij uw werkzaamheden zo min mogelijk worden verstoord en onderbroken.


Kakkerlakkenbestrijding

Het is niet aan te raden om een kakkerlakkenplaag zelf te bestrijden. Ze hebben een goede weerstand tegen bestrijdingsmiddelen en bouwen dit snel op. Schakel daarom altijd een professionele ongediertebestrijder in die een kakkerlakkenbestrijding voor u kan uitvoeren.


Houtwormbestrijding

Wanneer houtboorders zich huisvesten in hout kan dit ernstige schade voor uw bezittingen betekenen. Schade die meestal onherstelbaar is. Houtworm tast de draagkracht van het hout aan doordat de binnenkant wordt verzwakt. Op den duur leidt dit tot verzwakkingen en instortingsgevaar. Alleen wanneer er tijdig een houtwormbestrijding wordt uitgevoerd kan houtwormschade worden hersteld. Bij bijvoorbeeld meubels en vloeren zorgt houtworm ook voor verminderde stevigheid, maar wordt vooral ook het aanzicht aangetast door de vele kleine gaatjes die houtworm achterlaat.

Gratis inspectie met vrijblijvende offerte?
Bel direct om een gratis afspraak te maken.
038 20 22 668


Overige ongediertebestrijding

Er zijn verschillende soorten plaagdieren (ongedierte) die enorme schade en overlast veroorzaken. Daarnaast vormen meerdere soorten een gezondheidsrisico, dus het is belangrijk om snel en adequaat te reageren. Heeft u schade door een bepaald soort ongedierte die niet op onze website staat? Geen zorgen, wij kunnen u hoogstwaarschijnlijk gewoon helpen! Neem direct contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina.


Hygiënisch wonen en werken, van dak tot kruipruimte.

Contact Heeft u een vraag?

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Een ogenblik geduld…
arrows-right facebook instagram linkedin whatsapp